В Мелітопольському районі поліцейські звільнили заручників (ФОТО)

clock
04.04.2017 12:25

Мешканець Мелітопольського району силоміць вивіз подружжя до занедбаного ангару, де прикував чоловіка та дружину ланцюгом. Під час обшуку поліцейські з’ясували, що правопорушник причетний ще й до незаконного обігу зброї. Тепер зловмисника чекає до семи років позбавлення волі.

3 квітня 2017 року о 16:39 до Мелітопольського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшла інформація про те, що місцевий фермер, 1954 року народження, який мешкає в одному із сіл Мелітопольського району, помістив в занедбаний ангар подружжя, й силоміць утримує їх. 

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП та Мелітопольського відділу поліції. У ангарі правоохоронці виявили чоловіка 1971 р. н., який був прикутий ланцюгом до металевої труби.

Під час проведення огляду в приміщені ангару виявлено 82 мисливські набої 16-го калібру, 24 набої калібру 7,62 мм, 35 тротилових шашок загальною вагою 7 кг та металеву банку мисливського пороху.

Власника будівлі доставили до відділу, допитали та затримали згідно ст. 208 КПК України.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Як результат, підозрюваного може чекати до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Схожі матеріали