Уряд виділив 53,3 мільйонів гривень для забезпечення готовності авіаційної техніки ДСНС до роботи в пожежонебезпечний період (ВІДЕО)

clock
10.03.2017 12:20

10 березня під час засідання Кабінету Міністрів України прийняте рішення про виділення 53,3 мільйонів гривень із резервного фонду державного бюджету для Держслужби з надзвичайних ситуацій. Кошти будуть спрямовані на забезпечення готовності авіаційної техніки ДСНС до здійснення заходів із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в пожежонебезпечний період.

«ДСНС має повністю забезпечена усіма сучасними зразками обладнання і захисту. Адже рятувальники – це справжні герої. Вони ліквідовують пожежі, наслідки стихійних лих, надзвичайних ситуацій, виконують гуманітарні місії. Тому це мають бути елітні підрозділи, які зможуть ефективно боротися з різними небезпеками» – зазначив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Для виконання всіх перерахованих завдань рятувальники повинні бути забезпечені сучасним технічним оснащення. Як повідомив глава Уряду, у 2017 році на придбання нової техніки для ДСНС та збільшення заробітної плати вогнеборців виділено 600 мільйонів гривень.

«Але цього недостатньо, тож ми не зупинятимемося і будемо працювати далі для покращення матеріально-технічного забезпечення ДСНС», – підкреслив Володимир Гройсман.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали