Уряд планує закупити для Нацполіції нові гібридні автомобілі

clock
30.03.2016 12:37

На придбання автомобілів-гібридів Toyota Prius та Toyota RAV-4, які споживають мало бензину і менше забруднюють навколишнє середовище, буде виділено 43 мільйона гривень.

На засіданні Уряду в середу, 30 березня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив відповідальними відомствам провести переговори про використання частини залишку коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу, для придбання гібридних автомобілів для Національної поліції. Він зауважив, що загальна сума коштів за Кіотським протоколом становить 1 мільярд гривень, і наразі йде процес узгодження із японською стороною.

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, додаткове придбання гібридних автомобілів Toyota Prius та Toyota RAV-4 дасть змогу завершити реформу Національної поліції України.

Нагадаємо, що першим містом, де 4 липня 2015 року склали Присягу й почали працювати нові патрульні поліцейські, був Київ. Наразі нова поліція працює вже у 20 містах України. На черзі – запуск патрульної поліції в містах Донецької та Луганської областей.

Саме для підрозділів нової патрульної поліції Донеччини та Луганщини й будуть придбані автомобілі-гібриди Toyota Prius та Toyota RAV-4.

Департамент комунікації МВС України

 

 

Схожі матеріали