Українські міграційники вивчають світовий досвід розвитку систем управління міграцією (ФОТО)

clock
14.11.2016 10:01

Голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк взяв участь у Четвертій конференції з питань технічного співробітництва та зміцнення потенціалу у питаннях управління кордонами на тему: «Інтеграція реєстраційних систем на кордоні до національних систем ідентифікації», що пройшла в Бангкоку (Королівство Таїланд).

Метою конференції був обмін досвідом між урядами, установами, що опікуються імміграцією, управлінням кордоном та ідентифікаційною інформацією, авіалініями, аеропортами та іншими учасниками, щодо надсучасних рішень у сфері міграції.

Розглядалися необхідні механізми реалізації, потенційні ролі різних національних органів та гарантії конфіденційності і захисту даних. Також обговорювалися нові технології, найкраща практика поширення інформації та інші тенденції в управлінні кордоном та ідентифікаційною інформацією.

Загалом у заході взяли участь більше 100 офіційних представників з понад 50 країн світу.

Крім того, в останній день проведення конференції голова ДМС Максим Соколюк відвідав Реєстраційний Офіс району Банг Рак, де ознайомився із існуючими в Королівстві Таїланд напрацюваннями із питань оформлення, видачі документів, що підтверджують громадянство особи, посвідчують її особистість.

За матеріалами прес-служба ДМС України

Схожі матеріали