Українські міграційники вивчають передовий досвід у сфері управління кордоном та ідентифікації (ФОТО)

clock
20.11.2016 10:19

Українська делегація на чолі з головою Державної міграційної служби України Максимом Соколюком взяла участь у 12-му Симпозіумі та виставці Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO), що відбулася в Монреалі (Канада).

Симпозіум та виставка ICAO – форум світового рівня, що проводиться з метою обміну інформацією з питань управління ідентифікацією та стратегії ІСАО, передбаченою Програмою ідентифікації пасажирів (TRIP). Учасники заходу мають можливість отримати інформацію для вирішення проблем, пов’язаних з верифікацією та ідентифікацією осіб, ознайомитися із передовою практикою із безпеки документів, управління ідентифікацією та пов’язаними із цим питаннями безпеки кордонів.

Цього року у Симпозіумі взяли участь представники понад 100 країн: провідні експерти в цій галузі, політики, топ-менеджери, дослідники, члени відповідних робочих груп ІСАО, ISO та інших міжнародних організацій.

Під час Симпозіуму обговорювалися існуючі потреби та проблеми держав-членів у забезпеченні дотримання рекомендацій ІСАО щодо машинозчитуваних проїзних документів (МЗПД) з метою підвищення ефективності процесу видачі документів, що посвідчують особу. Також значна увага була приділена надійності управління ідентифікацією для максимальної безпеки кордонів і спрощення процедур при їх перетині.

За словами членів української делегації, участь у Симпозіумі сприяла ознайомленню із новими технологіями та найкращими практиками поширення інформації в сфері управління кордоном та ідентифікації.

Прес-служба ДМС України

Схожі матеріали