Українські міграційники розвивають співпрацю з румунськими колегами (ФОТО)

clock
25.02.2017 10:34

За ініціативи Державної міграційної служби України були проведені експертні українсько-румунські консультації, під час яких сторони постатейно опрацювали текст Імплементаційного протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про виконання Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб.

Державна міграційна служба України продовжує роботу над розвитком міжнародного співробітництва з країнами Європейського Співтовариства. Одним із етапів цієї роботи стала зустріч з румунськими колегами.

Участь у двохсторонніх консультаціях взяли представники заінтересованих центральних органів виконавчої влади України та Румунії.

За результатами консультацій експерти узгодили текст проекту документа й досягли домовленостей про початок внутрішньодержавних процедур щодо його опрацювання з метою подальшої підготовки до підписання.

Остаточне узгодження з румунською стороною тексту Протоколу та подальше його підписання підкреслюватимуть дотримання Україною своїх зобов’язань перед Європейським Співтовариством та світовою спільнотою щодо запровадження ефективних важелів здійснення державної політики в сфері реадмісії осіб та протидії нелегальній міграції.

Прес-служба ДМС України

Схожі матеріали