Україна та Японія впровадять низку спільних проектів для Нацполіції (ФОТО)

clock
02.11.2016 15:30

Йдеться про систему регулювання патрулювання, систему цифрового радіозв’язку «Digital Radio», Центр управління дорожнім рухом, систему поліцейських дільниць відкритого типу «KOBAN». Це сьогодні, 2 листопада, під час зустрічі обговорили міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі.

Під час зустрічі Арсен Аваков подякував пану Шігекі Сумі за підготовку та організацію зустрічей з високопосадовцями Уряду Японії. «За результатами цього візиту Міністерство внутрішніх справ України планує впровадження низки нових проектів у роботі Національної поліції України», – повідомив очільник МВС.

Посол Шігекі Сумі підкреслив, що Японія із задоволенням приймала делегацію МВС України й демонструвала передові поліцейські технології. «МЗС та Національна комісія громадської безпеки Японії отримали позитивні враження під час перебування української делегації в Японії. Токіо вважає МВС України надійним партнером й надалі підтримуватиме реформи сектору безпеки України», – наголосив Посол.

Він також запевнив, що японська сторона зацікавлена у продовженні обміну досвідом у сфері безпеки дорожнього руху і розглядає можливість проведення тренінгів для представників Нацполіції України.

Також під час зустрічі Арсен Аваков передав Послу Шігекі Сумі лист, адресований міністру закордонних справ Японії Фуміо Кішіді, з описанням процесів реформування Міністерства внутрішніх справ та пропозиціями щодо спільного впровадження в Україні нових проектів.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали