Україна та Франція поглиблюють співпрацю в галузі безпеки людини (ФОТО)

clock
09.11.2016 08:52

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності з робочим візитом відвідав аташе з правоохоронних питань посольства Франції в Україні Жан-Люк Ломон. Він зустрівся із ректором вишу Михайлом Козяром та обговорив питання співпраці університету із пожежно-рятувальними підрозділами, спорідненими навчальними закладами й установами Франції.

Михайло Козяр  розповів представнику посольства Франції про освітню та науково-дослідну діяльність навчального закладу, міжнародні зв'язки, а також про умови та систему підготовки фахівців з питань безпеки людини. «Ми маємо досвід співпраці з Францією. Делегація нашого навчального закладу відвідувала Національну школу офіцерів пожежної безпеки в м. Ненвіль ле Рош, наші офіцери та курсанти проходили стажування на базі пожежно-рятувальних підрозділів Франції. Ми маємо велике бажання поглиблювати нашу співпрацю, реалізовувати спільні міжнародні проекти в галузі безпеки людини. Така співпраця принесе користь нашим державам», – зазначив під час зустрічі ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр.

У свою чергу аташе французького посольства відзначив високий рівень навчальної та наукової бази університету й висловив зацікавлення у поглибленні співпраці. «У вас багатопрофільний навчальний заклад, але всі спеціальності стосуються безпеки людини. Я впевнений, що нашим фахівцям є чому повчитися у вас. Насамперед, мова йде про навчальні обміни між Францією та Україною. Ми маємо наміри поглиблювати нашу співпрацю», – наголосив  Жан-Люк Ломон.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали