Контраст
Шрифт

У центрі міста Києва відкрили сервісний центр МВС (ФОТО)

clock
31.08.2018 09:24

Cьогодні в центрі міста Києва відкрили новий сервісний центр МВС, де можна тепер швидко зареєструвати авто, замінити необхідні дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. Усі послуги займатимуть від 30 хвилин до 2 годин. Центр працюватиме за адресою: вулиця Миколи Грінченка, 18, з вівторка по суботу без обідніх перерв, понеділок та неділя – вихідні дні.

У сервісному центрі МВС площею 226,9 кв. м для обслуговування населення працюють 10 адміністраторів у відкритому сучасному опен-спейсі.  Новий центр оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, також тут є планшет для оцінки якості надання послуг і  веб-камера, за допомогою якої на сайті Головного сервісного центру МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру. На прилеглій  до адміністративної будівлі території облаштовано майданчик з якісним освітленням для проведення експертного огляду транспортних засобів, паркувальні місця для відвідувачів,  необхідні інклюзивні зручності та зона відпочинку.

«Це вже 4-ий новий сервісний центр МВС в Києві, до кінця року ми запустимо ще 2 у місті Києві, а також зможемо завершити оновлення майже усіх сервісних центрів МВС по Україні. Щоденно 154 сервісні центри МВС надають від 100 до 200 послуг.  Ми раді, що за два роки реформування маємо високі досягнення в сфері надання послуг та позитивні відгуки від населення», – заявив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров. 

Нагадаємо, що 28 серпня 2018 року Головний сервісний центр МВС оприлюднив відкриті дані про реєстрацію транспортних засобів на національному порталі data.gov.ua. На основі відкритих даних  Єдиного державного реєстру МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників створено  онлайн сервіс про першу реєстрацію авто ( texty.org.ua), що надає змогу кожному громадянину самостійно отримати інформацію про автомобільний ринок у кілька кліків. Успішність сервісу доводить статистика: за добу сервісом відкритих даних встигли скористатися 51486 громадян.

«До кінця року ми зможемо запустити ще ряд інноваційних сервісів – зокрема, персональний кабінет водія, доступ до історії авто та інформації про операції, проведені у сервісних центрах МВС, кількість власників ТЗ, порушення ПДР та штрафи, відкриті категорії водія тощо. Також ми плануємо запустити онлайн реєстрацію на отримання послуг в сервісних центр МВС», – розповів начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. 

Даний проект нового сервісного центру МВС реалізований в рамках державно-приватного партнерства за співпраці та підтримки Голови правління Приватного акціонерного товариства «Комплекс «Либідський» Лісайчука Михайла Юрійовича. 

Слідкуйте за нововведеннями сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua або на офіційній сторінці в Фейсбук. За консультаціями звертайтесь за телефоном (044) 290-19-88.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали
Діяльність