У центрі Києва працівники поліції вилучають небезпечні предмети (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

clock
20.02.2017 16:33

В одного чоловіка виявили багнет-ніж, в іншого – мисливський ніж.

Правоохоронці зупинили підозрілого громадянина для перевірки на вулиці Хрещатик біля фільтраційного пункту. Під час поверхневого огляду у молодика знайшли предмет, схожий на багнет-ніж. Утім чоловік не зміг чітко пояснити з якою метою переносив небезпечний предмет.

Власником виявився 28-річний уродженець Закарпаття.

Окрім цього, співробітники поліції на центральній вулиці столиці виявили жителя Одеської області, 1998 року народження. У молодого чоловіка під час поверхневого огляду вилучили мисливський ніж.

Відомості про події належним чином зареєстровані. Слідчі вирішують питання щодо внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На даний час із чоловіками спілкуються працівники поліції.

Нагадаємо: раніше поліцейські вилучили у місцевого мешканця гранату.

ОНОВЛЕНО на 16:30

На вулиці Михайлівській на фільтраційному пункті правоохоронці зупинили киянина, 1959 року народження. У чоловіка поліцейські вилучили перемотані скотчем світлошумову гранату та предмет, схожий на петарду.

Окрім цього, до гранати прикріплені також шурупи та інші металеві предмети. З якою метою чоловік переносив ці речі, буде встановлено після ретельної перевірки.

ОНОВЛЕНО на 16:50

У 20-річного перехожого на Хрещатику під час перевірки знайшли предмет, схожий на вибуховий пакет. На місце відразу викликали фахівців вибухотехнічної служби, які наразі проводять перевірку вилученого.

ОНОВЛЕНО на 17:30

На Хрещатику працівники поліції у 18-річного місцевого студента виявили предмет, схожий на стартовий пістолет із явними ознаками переробки під бойову зброю. Його вилучили і направили на проведення експертизи.

ОНОВЛЕНО на 19:30

На Хрещатику у 26-річного жителя Києва працівники поліції вилучили ніж кустарного виробництва, який нагадує холодну зброю. Цей предмет вилучено та направлено на експертизу.

ОНОВЛЕНО на 20:15

У двох киян, 16-ти та 20-ти років, під час перевірки співробітники столичної поліції вилучили предмети, схожі на кастети.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали