У Запоріжжі відбулася зустріч голови Громадської ради при МВС із громадськістю (ФОТО)

clock
23.09.2016 15:08

Радник міністра внутрішніх справ України, голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко обговорив з громадським активом Запоріжжя проблемні питання та визначив шляхи налагодження взаємодії.

23 вересня 2016 року в Головному управлінні Національної поліції в Запорізькій області голова Громадської Ради при МВС України, радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко зустрівся із представниками громадських організацій Запорізької області.

Основною метою зустрічі було обговорення проблемних питань, поглиблення співпраці і налагодження взаємодії між відомствами та громадськими організаціями, активістами, громадськими діячами.

Зустрічі передувала нарада радника Міністра внутрішніх справ України з керівниками місцевих підрозділів, які входять до Міністерства внутрішніх справ України: Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби та Головного сервісного центру МВС.

Володимир Мартиненко поінформував очільників про ініціативи МВС щодо подальших кроків по реформуванню органів внутрішніх справ, вислухав пропозиції та міркування присутніх з цього приводу. До обговорення долучились близько 70 представників громадськості.

"Пропоную створити робочу групу, до якої зможуть долучитися всі охочі представники громадськості. Група буде працювати абсолютно з усіма підрозділами, які координуються міністром: з Національною поліцією, ДСНС, Національною гвардією, прикордонниками, Міграційної службою та сервісними центрами. Це необхідно для того, щоб ми могли коригувати роботу Міністерства і вносити зміни в нормативно-правову базу" - повідомив Володимир Мартиненко.

Радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко виказав своє ставлення до деяких нормативно-правових актів та закликав громадськість, яка також незадоволена певними положеннями окремих законів, провести їх аналіз та внести свої пропозиції для їх подальшого корегування.

За словами Володимира Мартиненка, сьогодні вони у Запоріжжі для того, щоб почути пропозиції від громадськості та залучити її до спільної роботи. Завдяки таким зустрічам є можливість почути зауваження, знайти шляхи вирішення проблемних питань, поліпшити роботу.

Під час спілкування присутні надали свої пропозиції щодо змін до закону України «Про Національну поліцію», так званого «закону Савченко», інших нормативно-правових актів та надали матеріали для їх подальшого розгляду на засіданнях Громадської ради при МВС України.

Також запорізькі активісти запропонували створити групу в одній з соціальних мереж для спілкування та оперативного реагування на проблемні ситуації.

Володимир Мартиненко подякував присутнім за активну роботу та запевнив, що такі зустрічі будуть носить системний характер.


 

Відділ комунікації поліції
Запорізької області

Схожі матеріали