Контраст
Шрифт

У Вінниці поліцейські отримали 10 нових службових автомобілів (ФОТО, ВІДЕО)

clock
06.02.2018 07:55

Сьогодні, 5 лютого, вінницьким поліцейським вручили нові іномарки, придбані за 4 млн грн., виділених з міського бюджету. Поповнення службового автопарку дозволить оперативніше реагувати на звернення та повідомлення громадян, надавати допомогу людям, здійснювати профілактику вуличної злочинності.

Захід відбувся за участі голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія, вінницького міського голови Сергія Моргунова.

За словами начальника поліції у Вінницькій області генерала поліції третього рангу Юрія Педоса, автомобілі обслуговуватимуть Вінницю. Відтак місто умовно поділили на десять квадратів, врахувавши навантаження на поліцейських з огляду на кількість вчинення там кримінальних та адміністративних правопорушень.

Кожен квадрат патрулюватиме службовий автомобіль з двома поліцейськими, серед яких - дільничні офіцери поліції та поліцейські відділу превенції. Їх головне завдання – профілактична діяльність, недопущення вчинення правопорушень на території обслуговування, надання допомоги людям. Крім того, екіпажі будуть задіюватися у разі вчинення резонансних правопорушень, введення плану «Перехват» по затриманню злочинців.

Голова ОДА Вінниччини Валерій Коровій зазначив, що фінансова підтримка поліції у придбанні службових автомобілів – це логічне продовження співпраці влади та поліції в регіоні, спрямованої на забезпечення безпеки людей в регіоні, повернення довіри громадян до поліції. Очільник області побажав успіхів поліцейським у повсякденній службі.

В свою чергу міський голова Сергій Моргунов, пообіцяв і в подальшому фінансову підтримку вінницької поліції в матеріально-технічному забезпеченні для реалізації спільної мети - аби вінничани почувалися безпечно у своєму місті.

Вінницький відділ поліції
Вінницької області

Схожі матеріали
Діяльність