У Слов’янську командувач НГУ Микола Балан передав службові автомобілі місцевому полку

clock
22.01.2021 14:43

15-й Слов’янський полк Національної гвардії України отримав нові службові автомобілі для виконання службово-бойових завдань. Сертифікати та ключі до позашляховиків особовому складу частини вручив командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан.

Звертаючись до військовослужбовців полку, він привітав усіх із Днем Соборності України. 

«У цей день ми як ніколи маємо пам’ятати, що лише разом здатні на великі досягнення. І наша Україна – єдина», – наголосив він.

Командувач НГУ підкреслив, що в 2020 році гвардійці успішно виконали усі покладені завдання.

«Спільно з іншими складовими сектору безпеки та оборони держави Національна гвардія України працює, як один злагоджений механізм. Наші підрозділи виконують визначені завдання у різних регіонах. І сучасна техніка – неодмінна складова, що дозволяє суттєво збільшити ефективність служби, підтримуючи спокій та правопорядок на вулицях наших міст і селищ, виконуючи ряд завдань в ООС», – відмітив генерал-полковник Микола Балан.

Відтепер гвардійці Слов’янського полку НГУ виконуватимуть службово-бойові завдання на чотирьох позашляховиках «Toyota Land Cruiser» та двох «Ford Ranger». Ще один позашляховик «Ford Ranger» командувач НГУ передав бійцям батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького.

На завершення, капелан військової частини освятив нові автомобілі.

Генерал-полковник Микола Балан також ознайомився зі станом справ у військовій частині та поспілкувався з особовим складом полку.

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали