Контраст
Шрифт

У Нацполіції проводять службову перевірку щодо Вадима Трояна (ВІДЕО)

clock
06.08.2016 15:02

Відповідне доручення дала Голова Нацполіції Хатія Деканоідзе. Перевірка стосується інформації, яка була розповсюджена у сумнівних Інтернет-ресурсах, щодо нібито його причетності до організації незаконного спостереження за журналістами. Про це перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив сьогодні, 6 серпня.

«Відразу після повернення з відпустки я написав рапорт на ім’я голови Національної поліції України з проханням провести службову перевірку щодо інформації про начебто мою причетність до організації незаконного відеоспостереження. Це був мій обов’язок як керівника кримінальної поліції України», – зазначив Вадим Троян.

За його словами, у Національній поліції України не проводяться жодні незаконні дії щодо журналістів та спостереження за ними.
Вадим Троян повідомив, що Голова Національної поліції задовольнила його прохання й ініціювала проведення службової перевірки.
«Я думаю, що перевірка покаже звідки пішов цей «фейк» та на чиє «замовлення». Комусь було зручно це зробити у момент моєї відсутності», – додав керівник кримінальної поліції України.

Нагадаємо, раніше у МВС повідомляли, що інформація щодо нібито причетності першого заступника Голови Національної поліції України - начальника кримінальної поліції Вадима Трояна до організації незаконного спостереження за журналістами, високопосадовцями та керівництвом Нацполіції не відповідає дійсності, вводить в оману суспільство та розповсюджується з метою негативно вплинути на репутацію Вадима Трояна та систему Національної поліції України в цілому. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність