У Нацгвардії стартували збори з підвищення кваліфікації керівного складу підрозділів (ФОТО)

clock
29.06.2016 13:38

Сьогодні, 29 липня, в Головному управлінні НГУ розпочалися навчально-методичні збори з керівним складом територіальних управлінь, з’єднань, військових частин, установ та їх заступниками по роботі з особовим складом. 

Протягом заходів планується визначити напрямки роботи начальників та командирів щодо підвищення рівня бойової готовності, якісного виконання завдань бойової служби та підвищення рівня професійної підготовки.

«Суспільно-політична ситуація в країні залишається досить складною і усі підрозділи повинні постійно підтримувати високий рівень бойової готовності», – наголосив командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров на відкритті зборів.

В сьогоднішніх заходах також взяли участь представники Всеукраїнського об'єднання учасників АТО «Українці-разом!». Вони презентували програму соціально-правового забезпечення учасників бойових дій (соціальна картка учасника АТО), а також розповіли про роботу у напрямку психофізичної реабілітації.

Протягом дводенних зборів заняття проводитимуть начальники управлінь та відділів Головного управління НГУ за напрямками своєї діяльності. Зокрема, будуть обговорені перспективи та шляхи реформування системи підготовки підрозділів, аспекти комплектування військових частин контрактниками, несення служби з охорони громадського порядку.

Департамент комунікації МВС України за матеріалами прес-служби НГУ

Схожі матеріали