У МВС відбулася зустріч з представниками КМЄС (ФОТО)

clock
21.04.2017 15:24

Сьогодні в МВС заступник міністра Тетяна Ковальчук та заступник директора Департаменту організаційно-апаратної роботи Ірина Губенко провели робочу зустріч з керівництвом та експертами Консультативної місії ЄС в Україні, а саме з Головою операційного Департаменту Удо Моллером, Керівником Компоненту з стратегії реформи сектору цивільної безпеки Брайаном Річардом, Головним радником з питань належного врядування Лайді Сурва, та спеціалістом з питань належного врядування Євгеном Килимником.

Зустріч була присвячена обговоренню пріоритетних питань подальшого реформування системи МВС. Сторони детально обговорили перспективи щодо впровадження ефективних механізмів реформування.

Також обговорювалися питання планування, організації, контролю та оцінки результатів реформування, створення мотиваційного клімату в процесі організації та ефективної комунікації на шляху імплементації змін.

Окремо зосередили увагу на питанні стратегічних комунікацій, як на невід'ємному механізмі налагодження ефективної роботи в цілому.

Представники Місії висловили схвальні відгуки та загальне задоволення змінами, які відбуваються в МВС. До того ж,  було обговорено подальшу довготривалу підтримку КМЄС в контексті розвитку та  реформування відомства.

Заступник міністра щиро подякувала експертам за підтримку Місії на шляху розбудови та реформування Міністерства внутрішніх справ, а також наголосила на актуальності та важливості цього процесу.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали