Прикордонник Віктор Шинкарук виборов дві медалі на Invictus Germany 2024

clock
30.07.2024 09:45

Старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Національної академії Державної прикордонної служби України підполковник Віктор Шинкарук взяв участь у міжнародних змаганнях для поранених військових Invictus Germany 2024, які пройшли вихідними у німецькому Дюссельдорфі. Це – триденний спортивний захід, на який відібрали 18 учасників національних збірних Invictus Games Ukraine (Ігри Нескорених Україна) попередніх років.

На заході були представлені такі види спорту як настільний теніс, веслування на тренажерах, велоспорт на тренажерах та волейбол сидячи. Учасники української збірної показали високі результати та здобули чимало нагород. Зокрема, Віктор Шинкарук виборов «бронзу» у змаганнях з веслування на тренажері та «срібло» у велоспорті на тренажерах.

Проте найголовніше в Іграх Нескорених не нагороди, а наполегливість та сміливість, попри все, йти до своїх цілей та досягати їх!

Нагадаємо, що Ігри Нескорених — це найбільший у світі міжнародний захід для ветеранів та військовослужбовців, які дістали поранення, травми або захворювання, виконуючи свої службові обов’язки.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали