Контраст
Шрифт

У МВС обговорили пенсійне та соціальне забезпечення ветеранів та пенсіонерів відомства (ФОТО)

clock
24.11.2016 14:53

Сьогодні, 24 листопада, за ініціативи Громадської ради при МВС відбулася робоча зустріч делегатів обласних організацій ветеранів та пенсіонерів МВС з представниками Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції. Темою зустрічі були проблеми, які турбують ветеранів та пенсіонерів МВС, та пошук шляхів їх вирішення.

Приводом для проведення зустрічі стала велика кількість звернень від ветеранських організацій та пенсіонерів МВС щодо сприяння в усуненні диспропорції у пенсійному забезпеченні та відновлення соціальних гарантій.

Під час обговорення, учасники зустрічі дійшли висновку, що є гостра необхідність внесення змін до законодавства щодо пенсійного забезпечення пенсіонерів МВС.

Йшлося також про ситуацію з пільгами, наданим ветеранам та пенсіонерам МВС, дія яких наразі призупинена чи заморожена, та про обслуговування у відомчих медичних закладах.

За результатами дискусії була прийнята резолюція та підготовлене звернення до народних депутатів. Учасники зібрання домовилися координувати свої дії щодо підготовки змін до нормативно-правових актів з питань пенсійного та соціального забезпечення ветеранів та пенсіонерів МВС.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність