Контраст
Шрифт

У МВС нагородили працівників відомств (ФОТО, ВІДЕО)

clock
05.09.2016 14:26

На честь 25-ї річниці незалежності України Арсен Аваков нагородив співробітників державними та відомчими відзнаками і вручив нагородну зброю. В урочистостях взяли участь командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, голова ДСНС України Микола Чечоткін, глава Нацполіції Хатія Деканоідзе  та очільник Державної прикордонної служби Віктор Назаренко.

«Тисячу воїнів і простих наших громадян поклали життя за останні два роки на Сході держави. Більшість присутніх тут брали участь у АТО і знають, яка ціна незалежності», – зазначив Арсен Аваков.

За словами командувача Національної гвардії України, сьогодні кожен відчуває силу наших побратимів, які безпосередньо боронять  державу.

«Нам сьогодні є чим пишатися і ми не повинні забути своїх героїв, які гинуть не тільки на передовій, а і при виконанні службових обов’язків на мирних територіях», – зауважив Юрій Аллеров.

Вітаючи нагороджених прикордонників, глава відомства Віктор Назаренко повідомив, що за час проведення АТО загинуло 67 працівників прикордонної служби, 417 було поранено.

«Зараз війна іде не тільки у зоні АТО. Вона іде на всіх фронтах. Те, що є офіцери, які загинули у мирний час і не в зоні АТО, ще раз доводить, що вони знаходяться на передовій боротьби за незалежність нашої держави», – зазначив очільник відомства.

Голова Державної служби України із надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна підкреслив, що за роки незалежності Україна пройшла непростий шлях, особливо за останні два роки. Проте попереду ми маємо ще складнішу дорогу  – до перемоги та шлях реформ.

«Знаючи про те, що серед нас є такі герої, я впевнений на сто відсотків, що цей непростий тернистий шлях ми пройдемо з честю та гордістю», зазначив керівник ДСНС.

Під час заходу було вручено нагороди «За мужність» ІІІ ступеня, «За військову службу України», відзнаку Президента України ювілейну медаль «25 років незалежності України», «За відвагу в службі», а також почесні грамоти Кабінету Міністрів України та відзнаки МВС «Вогнепальна зброя».

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність