У Калинівському полку перевірили бойову готовність підрозділів

clock
15.01.2021 07:24

У військовій частині 3028 Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ відбулося комплексне тренування з бойової готовності.

Мета таких занять – навчити кожного військовослужбовця діяти чітко та впевнено після отримання сигналу, а командирів всіх ланок здійснювати управління підпорядкованими підрозділами.
‍Особовий склад підрозділів відпрацював дії при отриманні сигналу щодо приведення частини у вищі ступені бойової готовності, виходу сил й засобів з пункту постійної дислокації у визначений район зосередження та виконання завдань за призначенням.

«Головною метою таких тренувань є перевірка готовності особового складу, військової техніки та озброєння до виконання поставлених завдань у будь-який час, а також вдосконалення практичних навичок кожного військовослужбовця», - наголосив заступник командира частини - начальник штабу підполковник Олександр Охріменко.
Також в ході тренувань був розгорнутий допоміжний пункту управління (на рухомій базі), де офіцери мали змогу отримати практичні навички з управління підрозділами під час ускладнення обстановки.

Схожі матеріали