У Харкові підсумували діяльність Східного оперативно-територіального об’єднання за 2020 рік

clock
24.12.2020 09:21

Які пріоритети в діяльності частин на наступний рік і з чим проводжаємо рік минулий сьогодні говорили в Східному територіальному управлінні. Нараду присвячену підсумкам за 2020 очолив начальник управління генерал-майор Олег Сахон.

У заході взяли участь заступники начальника управління, командири військових частин зі своїми заступниками. В ході роботи командири частин звітували про виконання поставлених завдань, озвучили основні плани на найближчу перспективу.

«У глобальному, магістральному розумінні задач Східного територіального об’єднання щодо стримання російської агресії і участі підрозділів в операції Об’єднаних сил ми досягли стабільних, чітких і необхідних результатів. Багато змін відбулося у управлінні повсякденною діяльністю служби військ, зокрема створення сучасних та оптимальних умов несення вартової і внутрішньої служби у Слов’янському полку», – зазначив генерал-майор Олег Сахон.

Визначаючи пріоритети діяльності на наступний рік, начальник управління зауважив, що головним напрямком діяльності залишається підтримання високої бойової готовності органів управління і особового складу військових частин.

По завершенню наради начальник управління вручив кубки і грамоти за досягнення у спортивних змаганнях, службово-бойовій діяльності, а також організації служби військ.

Відділення інформації і комунікації Східного ОТО

 
Схожі матеріали