У Дніпрі радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко обговорив з представниками громадськості питання взаємодії (ФОТО, ВІДЕО)

clock
22.09.2016 13:29

Дніпропетровщина стала сьомою областю в Україні, яку з робочим візитом відвідав радник міністра внутрішніх справ України, голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко.

Захід пройшов 22 вересня у Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області.

Основною метою зустрічі було обговорення проблемних питань, поглиблення співпраці і налагодження взаємодії між відомствами та громадськими організаціями, активістами, громадськими діячами. З цією метою заплановане створення робочої групи, до якої зможуть долучитися всі охочі представники громадськості.

Участь у діалозі взяли керівники Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України, Регіонального сервісного центру МВС та представники громадськості Дніпропетровської області.

Зустріч мала формат відкритого та активного діалогу з представниками громадських організацій Дніпропетровщини.

За словами радника міністра внутрішніх справ, робоча група приїхала в Дніпропетровську область, щоб почути пропозиції від громадськості і активізувати її на спільну роботу, адже тільки спілкуючись з людьми можна контролювати виконання нових реформ поліції.

Представники громадськості винесли пропозиції про участь громадськості в реформі правоохоронної системи.

Учасники зустрічі домовилися і надалі активно співпрацювати та запевнили, що аналогічні зустрічі будуть носить системний характер.

 

Відділ комунікації поліції ГУНП

в Дніпропетровській області

Схожі матеріали