У Дніпрі на хабарі "спіймали" прокурора (ФОТО)

clock
10.02.2017 10:17

Працівник однієї з місцевих прокуратур «допомагав» обвинуваченим пом’якшити покарання. Затримали його під час одержання неправомірної вигоди.

Під час слідства оперативники Управління захисту (УЗЕ) в Дніпропетровській області ДЗЕ Національної поліції України, слідчі обласної прокуратури спільно з УСБУ встановили, що прокурор однієї з Дніпропетровської місцевої прокуратури підтримував «обвинувачення» в суді, за яке одержував винагороди. Зокрема, за пом’якшення міри покарання за вчинення кримінального правопорушення.

 За аналогічну «послугу» працівник прокуратури вимагав від підозрюваного 1,6 тисяч доларів США неправомірної вигоди. Даний громадянин підозрювався у вчиненні хуліганства (ст. 296 Кримінального кодексу України).

До своєї протиправної діяльності залучив посередника. 

9 лютого, під час одержання хабара працівника однієї з Дніпропетровської місцевої прокуратури затримали оперативники Управління захисту (УЗЕ) в Дніпропетровській області ДЗЕ Національної поліції України, слідчі обласної прокуратури спільно з УСБУ. Правоохоронці вилучили 1,6 тисяч доларів США.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

Схожі матеріали