Триває навчання Sea Breeze-2016: Миколаївські гвардійці продовжують здобувати міжнародний досвід (ФОТО)

clock
26.07.2016 14:06

На миколаївському полігоні Широкий Лан тривають спільні україно-американські навчання Sea Breeze — 2016, в яких приймають активну участь військовослужбовці миколаївського полку Національної гвардії України.

За підсумками першого тижня навчань гвардійці продемонстрували високий рівень професійних навичок, що відмітили інструктори зі Сполучених штатів Америки, Грузії та Молдови.

Одним з елементів, які відпрацьовували військові, були тактичні дії під час оборони та штурму будівлі. Злагоджені дії дозволили гвардійцям показати високу ефективність під час штурму житлового будинку в умовах захоплення будівлі диверсійно-розвідувальною групою.

Незалежно від поставлених завдань, гвардійці швидко адаптувались та наводили безліч ймовірних варіантів необхідних дій в залежності від ситуації, яка складається. Щоб максимально наблизити тренування до реальних дій, на навчаннях використовуються пейнтбольні рушниці, які дозволяють моделювати бойові ситуації.

Здобувши безцінний досвід та тактичні навички в умовах занять з використанням пейнтбольних маркерів, гвардійці зможуть більш якісно виконувати службово-бойові завдання.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали