Спортсменів-динамівців провели на ХХХІ Олімпійські ігри (ФОТО, ВІДЕО)

clock
23.07.2016 11:38

Урочиста церемонія проводів на Олімпіаду у Ріо-де-Жанейро відбулася сьогодні, 23 липня, у Палаці культури та мистецтв МВС України.

Майже половина цьогорічної української олімпійської збірної – динамівці: 101 спортсмен із 205-ти. Міністерство внутрішніх справ представлятимуть 42 спортсмени.

«Ми у вас віримо, ми за вас вболіваємо і бажаємо вам перемог, – від імені Арсена Авакова, керівника МВС і очільника Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, звернувся до олімпійців-динамівців перший заступник голови України ФСТ «Динамо» Віктор Корж. – Переконаний, наша збірна доведе, що Україна є однією з найсильніших спортивних країн у світі».

Від імені Уряду й Прем’єр-міністра України «динамівську складову» олімпійської збірної привітав міністр молоді і спорту України Ігор Жданов. Він подякував Міністерству внутрішніх справ і ФСТ «Динамо» за потужний внесок у розвитку спорту в Україні, зокрема й спорту вищих досягнень.

Нагадаємо, що 15 з 20 нагород, здобутих українською збірною на попередніх Іграх в Лондоні, завойовані динамівськими вихованцями. Їхній здобуток за роки незалежності – 66 олімпійських нагород.

ФСТ «Динамо» України приготувало заохочення для спортсменів: цьогорічні олімпійські чемпіони отримають квартири, призери – матеріальне заохочення.

Департамент комунікації МВС України

Фото Андрія Новицького

Схожі матеріали