Спеціалісти вибухотехнічної служби Нацполіції долучені до розслідування подій у Балаклії (ФОТО)

clock
30.03.2017 14:25

 

На території Харківської області триває досудове розслідування обставин вибухів та пожежі на складі ракетно-артилерійського озброєння ЗСУ. Для повного та об’єктивного розслідування подій до розслідування залучені і вибухотехніки Національної поліції України.

За запитом Служби безпеки України до Харківської області відправились спеціалісти-вибухотехніки на чолі з керівником Вибухотехнічної служби Олександром Буханченком. Крім того, до розслідування залучені і представники Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Група спеціалістів вибухотехнічної служби пробуде на місці події до завершення першого етапу – збору речових доказів та слідової інформації. Також важливим питанням залишається встановлення епіцентру пожежі та ймовірного місця початку горіння.

Робота, направлена на встановлення всіх обставин надзвичайної події триває.

Нагадаємо, у Балаклії поліція і Нацгвардія посилено патрулюють вулиці міста. Правоохоронці працюють, аби не допустити випадків мародерства. Крім того, поліція закликає громадян у разі необхідності – звертатися до правоохоронців по допомогу.

Департамент комунікації
Національної поліції України
 

 

Схожі матеріали