Контраст
Шрифт

У Попаснянському районі, що на Луганщині, правоохоронці вилучили схрон боєприпасів та вибухівки (ФОТО)

clock
09.01.2016 10:57

У м. Золоте – 3, що розташоване на лінії розмежування, співробітники Попаснянського відділу поліції спільно з працівниками СБУ в покинутому будинку виявили та вилучили арсенал боєприпасів та вибухівки.

Вчора в підвальному приміщенні покинутого будинку на вул. Театральна м. Золоте – 3 (Попаснянський район) правоохоронці виявили схрон боєприпасів.

Зі схрону вилучено: чотири гранатомети, дві мінометні міни 82 мм, три протитанкових кумулятивних гранати, п’ять тротилових шашок по 200 гр кожна, п’ять електродетонаторів, вогнепровідний шнур, маршовий двигун з пороховим зарядом до гранати «ПГ-9», більше 30 корпусів до гранат «РГД-5» та «Ф-1», 19 детонаторів УЗРГМ, чотири вистріли до «РПГ-7», п’ять маршових двигуна до гранат «ПГ-7» та близько 4000 набоїв різного калібру.

Вилучене спрямовано на експертизу. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вживаються заходи щодо встановлення власників вилученого.

 

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції в Луганській області

Схожі матеріали
Діяльність