Серйозних правопорушень під час хресної ходи не зафіксовано – Хатія Деканоідзе (ВІДЕО)

clock
27.07.2016 14:00

Обмеження, встановлені у зв’язку з проведенням хресної ходи, діятимуть, поки колона вірян рухатиметься вулицями столиці. Про це глава Національної поліції повідомила сьогодні, 27 липня, з місця проведення хресної ходи.

Хатія Деканоідзе зазначила, що правоохоронці дуже скрупульозно і уважно здійснювали заходи із забезпечення безпеки учасників хресної ходи. Для уникнення провокацій вимогою поліції було підвезення вірян до місця проведення заходів на автобусах.

«У нас є більше можливостей контролювати ситуацію і безпеку. Ми в жодному разі не могли ризикувати людьми. Це – наша робота», – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Вона також додала, що вся інформація збирається в штабі Головного управління поліції Києва. На частині вулиць столиці перекрито рух, поки там рухається колона вірян. Крім того, поліція перевіряла всіх підозрілих осіб. Зараз ситуація спокійна.

«Завжди наші вороги можуть використовувати «картинку» не на нашу користь. Наше завдання – не ризикувати людьми. Поки серйозних правопорушень ми не зафіксували», – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали