Контраст
Шрифт

Рятувальники Києва отримали нову пожежно-рятувальну техніку

clock
19.02.2020 13:55

19 лютого у Київській міській державній адміністрації столичні рятувальники отримали нову пожежно-рятувальну техніку. Це — три телескопічні підіймачі та аварійно-рятувальний автомобіль, які передало рятувальникам місто, а також придбані за кошти державного бюджету колінчатий автопідіймач і спеціальна пожежна автодрабина для проведення рятувальних робіт та гасіння пожеж на висоті до 53 метрів.

Крім того, в рамках заходу, участь у якому взяли міський голова Віталій Кличко та заступник Голови ДСНС Руслан Білошицький, рятувальники отримали також 22 комплекти дихальних апаратів, які забезпечать виконання необхідних робіт на об’єктах метрополітену.

Руслан Білошицький підкреслив, що Служба порятунку повинна бути спроможною реагувати на всі можливі виклики, тому оновлення матеріально-технічної бази значно підвищить боєздатність столичних пожежно-рятувальних підрозділів і сприятиме ефективному виконанню завдань за призначенням.

Так, завдяки спільним зусиллям ДСНС та міської влади в питанні переоснащення підрозділів, рятувальники мають змогу ефективніше виконувати свою роботу і забезпечувати стабільне функціонування територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту м. Києва.

ДСНС України

Схожі матеріали
Діяльність