Контраст
Шрифт

Рятувальники Дніпропетровської області отримали ключі від нових квартир

clock
30.05.2019 14:30

Сьогодні, 30 травня, заступник голови ДСНС Руслан Білошицький вручив ключі від нових квартир рятувальникам Дніпропетровщини. Відсьогодні у повністю реконструйованій будівлі гуртожитку Головного управління ДСНС в області, що знаходиться на проспекті Богдана Хмельницького міста Дніпро, будуть мешкати 43 родини працівників Служби.

«Сьогодні радісний день для родин, які отримали ключі від квартир. Проте, Державна служба України з надзвичайних ситуацій не зупиняється на цьому та докладає максимум зусиль для того, щоб підвищити соціальні стандарти рятувальників, в тому числі і в питанні забезпечення наших представників житлом», ‑ зазначив Руслан Білошицький.

Відбулися також навчання по гасінню пожеж в природних екосистемах та на військових об’єктах із залученням підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Головного управління, спеціалізованих служб цивільного захисту області, військових формувань та лісогосподарських підприємств. В рамках тренувань учасники ознайомились з елементами наметового містечка регіонального пункту управління та пункту життєзабезпечення, польового автопарку та можливостями польового пункту заправки водою.

На практичному етапі учасники навчань відпрацювали спільну взаємодію щодо ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, проведення аварійно-рятувальних робіт та здійснення евакуації постраждалих. Також загасили пожежу в будівлі на території військової частини. Крім того відпрацювали гасіння пожежі сухої трави і верхової лісової пожежі. Практична частина супроводжувалась проведенням аеророзвідки безпілотними апаратами та використанням авіації для пожежогасіння. Всього в навчаннях взяли участь 188 чоловік та 55 одиниць техніки, зокрема 109 рятувальників та 38 одиниць техніки ДСНС.

На спільній нараді було підбито підсумки тренувань, а також відзначено рятувальників Дніпропетровського гарнізону відомчими нагородами.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали
Діяльність