Контраст
Шрифт

Розпочався офіційний візит делегації Нацгвардії України до Нацгвардії Каліфорнії (ФОТО)

clock
11.11.2016 08:05

Розпочався офіційний візит делегації Національної гвардії України, яку очолює командувач генерал-лейтенант Юрій Аллеров, до Національної гвардії Каліфорнії.

Національні гвардії обох країн розширюють кордони співпраці між відомствами та продовжують проводити спільні заходи партнерської взаємодії вже тривалий час.

За останні декілька років підрозділи Нацгвардії України брали участь у спільних українсько-американських навчаннях таких, як «Fearless Guardian 2015» та «Sea Breeze-2016». За результатами їх проведення було внесено зміни в модель системи бойової підготовки підрозділів НГУ. Це також стосується і формування нового структурного підрозділу Національної гвардії – бригади швидкого реагування, яка має нову систему відбору і підготовки бійців, а також структуру зразка військових формувань країн НАТО.

Українська делегація на чолі з командувачем Національної гвардії України генерал-лейтенантом Юрієм Аллеровим обговорить з американськими колегами питання взаємодії, направленої на підтримку пріоритетного напрямку НГУ – досягнення стандартів та взаємосумісності з НАТО, а також комплекс заходів, спрямованих на вдосконалення підготовки особового складу, розвитку навчальних центрів, матеріально-технічного забезпечення.

10 листопада з метою ознайомлення з діяльністю та вивчення досвіду організації тренувань, командувач та учасники делегації від української Нацгвардії разом з генерал-ад'ютантом Національної гвардії штату Каліфорнія генерал-майором Девідом Болдвіним вже відвідали Навчальний центр американських гвардійців Кемп Робертс.

Прес-служба НГУ

 

 

 

Схожі матеріали
Діяльність