Контраст
Шрифт

Проміжні вибори до Верховної Ради тривають без серйозних порушень

clock
17.07.2016 07:08

Станом на 10.00 відкрилися 1141 із 1142 виборчих дільниць. Стосовно майже півтора десятка дільниць на Херсонщині надійшли повідомлення про мінування, однак зараз вибори знову тривають.

Із загальної кількості дільничних комісій, що відкрилися, 6 розпочали свою роботу із затримкою у зв’язку з організаційними питаннями – заміною членів комісій. Ще 1 комісія поки не відкрилася.

Крім того, у Херсонській області вже після відкриття виборчих дільниць до поліції надійшли повідомлення про мінування 13 дільниць. Виборці з приміщень для голосування були евакуйовані. Після обстеження дільниць вибухотехніками виборчий процес відновився.

До забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення проміжних виборів народних депутатів України загалом залучено 7,5 тисяч працівників правоохоронних органів та представників громадськості.

Зокрема, на виборчих дільницях чергують 3,9 тисяч правоохоронців, з яких 2,4 тисячі – працівники поліції, 920 – представники ДСНС і 530 членів громадських формувань. Майже 1,4 тисячі працівників правоохоронних органів і громадськості забезпечують публічну безпеку та порядок на вулицях міст, де тривають вибори. Ще 2,2 тисячі правоохоронців перебувають у резерві.

 

Департамент комунікації

Національної комісії України

Схожі матеріали
Діяльність