Привітання глави МВС Арсена Авакова випускникам Харківського національного університету внутрішніх справ

clock
18.06.2016 11:18

Шановні випускники!

Від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ України та від себе особисто щиро вітаю із визначною подією у Вашому житті – закінченням Харківського національного університету внутрішніх справ! 
В Україні тривають процеси реформування, які є необхідними для побудови правової європейської держави. Стосується це й правоохоронних органів, обов’язком яких є подолання корупції, забезпечення правопорядку у державі, миру та спокою. А це залежить від кожного з Вас, від виконання Вами обов’язку перед державою та суспільством. 
Шановні випускники! Минули роки навчання. Сьогодні Ви стали до лав правоохоронців, щоб служити народові України та захищати його. 
Відтепер для Вас починається новий етап більш самостійного та відповідального життя. Нехай ЗАКОН, ЧЕСТЬ та СПРАВЕДЛИВІСТЬ будуть головними принципами у Вашій професійній діяльності, а права та свободи громадян – пріоритетом у роботі. Довіра народу – це найвища оцінка нашої роботи. 
Особлива шана науково-педагогічному складу та усім тим, хто зробив неоцінений внесок у підготовку молодих фахівців. Ми цінуємо Ваш професіоналізм та досвід. Впевнений, що Ви і надалі готуватимете висококваліфіковані кадри для правоохоронних органів. 
Слова вдячності батькам випускників за те, що у свій час зрозуміли та схвалили вибір своїх дітей, допомагали і підтримували їх, за те, що виховали справжніх патріотів своєї держави та навчили любити Батьківщину! 
Вітаю всіх зі святом, бажаю здоров’я, доброї долі та щастя, професійного зростання, успіхів у службі на благо нашої України. А найголовніше – миру на землі. Хай Вам щастить!

З повагою
Міністр внутрішніх справ України                                                                                                   А.Б. Аваков

Схожі матеріали