Представники КМЄС передали поліції Хмельниччини обладнання для облаштування інтерактивних навчальних кімнат

clock
09.03.2021 16:09

Кімнати облаштовані у тренінговому центрі ГУНП в Хмельницькій області. У них поліцейські навчатимуться тактиці допиту підозрюваного, діям під час ситуацій, пов’язаних із сімейним насиллям, тощо.

Сьогодні експерти Консультативної місії Європейського Союзу передали тренінговому центру ГУНП в Хмельницькій області обладнання для облаштування інтерактивних навчальних кімнат. У них поліцейські на практиці відпрацьовуватимуть різні ситуації, які трапляються під час несення служби.

Обстановка у кімнатах максимально наближена до реальної. Так, інтерактивний клас для «Протидії домашньому насильству» схожий на однокімнатну квартиру з відповідними меблями та інтер’єром. Інтерактивна кімната для відпрацювання навиків «Тактики допиту підозрюваного» є прототипом кімнати для проведення допитів у ізоляторах тимчасового тримання чи слідчих ізоляторах. 

— У нашому центрі проходять навчання і підвищують кваліфікацію працівники всіх поліцейських підрозділів області, — говорить Микола Сохорук, начальник тренінгового центру ГУНП. — Вони удосконалюють тут вогневу, тактичну, загальнопрофільну підготовку, зокрема, домедичну, а також тактику самозахисту та фізичну підготовку. Переконаний, що нове обладнання дозволить вивести тактичну підготовку поліцейських на якісно новий рівень. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Схожі матеріали