Представники Головного управління НГУ взяли участь у Міжнародній конференції (ФОТО)

clock
01.04.2017 06:44

Конференція проводилася Українським центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова спільно з Женевським Центром демократичного контролю над збройними силами (DCAF) у співпраці з Консультативною місією ЄС в Україні (КМЄС) та за фінансової підтримки Королівства Нідерландів.

Це сьомий публічним захід у рамках дворічного проекту, що має на меті сприяти розвитку демократичного врядування, цивільного контролю, підвищення рівня прозорості та підзвітності політики безпеки.

До участі у дискусії також запросили представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Ради Національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України, Національного антикорупційного бюро України, наукових співробітників, міжнародних та вітчизняних експертів, представників зарубіжних посольств та міжнародних організацій.

На конференції розглянули питання реформи сектору цивільної безпеки, важливості зовнішнього та внутрішнього контролю та антикорупційні заходи.

Нагадаємо, що також у цій конференції взяли участь представники Державної прикордонної служби та заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали