Контраст
Шрифт

Правоохоронці, громадськість та журналісти Черкащини зібралися за «круглим столом» (ФОТО)

clock
10.11.2016 15:58

Сьогодні, 10 листопада, голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко відвідав з робочим візитом Черкащину. Він зустрівся з представниками регіональних органів влади, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ України, громадськими активістами та місцевими ЗМІ.

Володимир Мартиненко поспілкувася з керівниками обласних управлінь Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Національної гвардії, Держприкордонслужби, регіонального сервісного центру МВС. Обговорювалися механізми взаємодії між відомствами, наболілі проблеми та шляхи їх вирішення.

Окремо підіймалися питання співпраці відомств з представниками громадських організацій, урегулювання пенсійного законодавства щодо пенсіонерів ОВС та призначення керівників ГУНП в межах громадських слухань, інші актуальні для громади краю питання, пов’язані з правоохоронними органами.

За словами голови Громадської ради при МВС Володимира Мартиненка, один із шляхів вирішення всіх цих питань – створення робочої групи, до якої можуть увійти всі бажаючі громадські активісти, які будуть тісно співпрацювати з підрозділами МВС.

Бажаючі увійти до складу робочої групи, можуть заповнювати анкети та надсилати мотиваційні листи на електронну адресу: [email protected].

Під час зустрічі Володимир Мартиненко відповів на всі питання і подякував присутнім за змістовний діалог та конструктивну критику. На його думку, подальша взаємодія з громадськістю в межах діяльності робочої групи буде плідною і матиме позитивні результати.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність