Правоохоронці Донеччини проводять перевірку за інформацією про вивантаження побутових відходів на території Покровського району (ФОТО)

clock
16.03.2017 08:44

Вчора, 15 березня, близько 23:45 на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканців м. Покровська про вивантаження побутових відходів на території Покровського району.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Цей факт підтвердився. П’ять вантажівок, в кожній з яких близько 20 тон побутових відходів, вивантажили сміття на території, де здійснює підприємницьку діяльність місцевий приватний підприємець.

Під час перевірки встановлено, що між приватним підприємцем та компанією, яка займається вантажними перевозками і зареєстрована у Львові, укладений договір про прийом і складування побутових відходів зі Львова.

Наразі правоохоронці перевіряють законність отримання покровським приватним підприємцем ліцензії та інших правовстановлюючих документів на зайняття цим видом діяльності та можливістю фізичної переробки привезених побутових відходів.

Нагадаємо, поліція відкрила понад десяток кримінальних проваджень за фактами незаконного вивантаження сміття зі Львівщини.

За матеріалами прес-служби поліції Донецької області

Схожі матеріали