«Попри труднощі, реформа триває», – Арсен Аваков

clock
19.02.2016 14:36

Про це Глава Міністерства внутрішніх справ заявив сьогодні, 19 лютого, після складення Присяги патрульними поліцейськими міста Чернігова.

За словами Арсена Авакова, нові чернігівські поліцейські – кращі з майже 5 тисяч претендентів. Подолавши конкурс 22 людини на місце, пройшовши навчання у тренінговому центрі Головного управління поліції Київської області, склавши Присягу на вірність українському народові 211 новоспечених патрульних сьогодні ввечері вийдуть на вулиці міста Чернігова.

Міністр внутрішніх справ звернув увагу, що у чернігівській поліцейській команді 22 учасники АТО, 19% патрульних – дівчата. «Більше 86% патрульних мають вищу освіту, – з гордістю повідомив Арсен Аваков. – У поліцію прийшли колишні журналісти, перекладачі, інженери, програмісти, військові, а також 4 майстри спорту і 8 кандидатів у майстри спорту».

Начальником управління патрульної поліції Чернігова призначений старший лейтенант поліції Олександр Леонов.

«Крок за кроком, як би не було непросто, долаючи помилки і труднощі, атаки недоброзичливців і атаки старої системи, ми проводимо реформу», – резюмував Арсен Аваков і побажав успіху новій Чернігівській патрульній поліції.

Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України

Схожі матеріали