Поліція забезпечує правопорядок під час Маршу рівності у Києві (ФОТО, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

clock
12.06.2016 08:59

Службу у середмісті столиці несуть близько 6000 правоохоронців.

Відповідно до поданої у Київську міську державну адміністрацію заявки, участь у марші візьме приблизно тисяча осіб.

Зважаючи на оперативну інформацію та задля належного забезпечення правопорядку, поліція значно посилила заходи безпеки. Службу у середмісті Києва несуть близько 6000 правоохоронців, у тому числі працівники Національної гвардії України, курсанти Національної академії внутрішніх справ, структурних підрозділів столичної поліції та зведені загони з інших регіонів держави.

У місці проведення заходу встановлені фільтраційні кордони, правоохоронці забезпечують пропускний режим і превентивні поліцейські заходи. Зокрема вибірково перевіряють документи та вміст сумок учасників маршу. Працюють кінологи зі службовими собаками та експерти-вибухотехніки.

- Ми закликаємо всіх киян і гостей столиці дотримуватися правопорядку, не влаштовувати провокацій і не створювати конфліктних ситуацій. У випадку фіксацій правопорушень поліція діятиме згідно із законом, - зауважив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

10:12

Колона учасників маршу рушила. Правоохоронці продовжують забезпечувати громадський порядок.

 

ОНОВЛЕНО на 10:35

Марш рівності завершився, учасники подякували правоохоронцям за забезпечення правопорядку та залишають місце заходу.

 

ОНОВЛЕНО на 10:45

До управлінь столичної поліції доставили близько 50-ти агресивно налаштованих осіб, які не реагували на зауваження поліції. Правоохоронці встановлять, хто вони, відберуть пояснення та нададуть правову оцінку їхнім діям.

 

 

ОНОВЛЕНО на 11:30

Поліція супроводжує кілька десятків молодих людей, переважно - із закритими обличчями, які рухаються вулицею Пушкінською. Молодики застосовують піротехніку.

 

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції у місті Києві

Схожі матеріали