Поліція та бійці Нацгвардії забезпечили правопорядок біля київської будівельної компанії

clock
09.09.2016 09:20

Сьогодні, 9 вересня, біля однієї з будівельних компаній столиці відбулась акція громадської непокори, в результаті якої два правоохоронця отримали тілесні ушкодження, а трьох демонстрантів було затримано.

Близько 8:30 до офісу будівельного підрядника, що розташований у Печерському районі Києва, прийшло приблизно 50 осіб.  Із собою вони принесли автомобільні шини, розкидали сміття і заблокували вхід в установу.

Поліція та Нацгвардія вжили заходів щодо силового розблокування будівлі. У відповідь активісти застосували димові шашки, петарди, сльозогінний газ. У результаті два правоохоронця отримали тілесні ушкодження та знаходяться у лікарняних закладах.

Трьох активних учасників події, що виявились уродженцями Києва та Івано-Франківщини, доставили до Печерського управління поліції. На місці несуть службу працівники поліції та Національної гвардії України.

Наразі за даними фактами зареєстровано два кримінальні провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Департамент комунікації НПУ

Схожі матеріали