Контраст
Шрифт

Поліцейські вдруге повернули півзахиснику київського "Динамо" Юнесу Беланді викрадений Range Rover (ФОТО, ВІДЕО)

clock
04.09.2016 10:55

Сьогодні, 4 вересня, на території Печерського управління поліції Києва відбулася передача знайденого автомобіля власникові – Юнесу Беланді, марокканському футболістові, півзахиснику київського «Динамо» та національної збірної Марокко. Ключі від джипу «Range Rover» спортсмену вручив заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв.

Поліцейські повертають футболісту його транспортний засіб вже вдруге. Вперше на Юнеса Баланду було скоєно розбійний напад, в результаті якого зловмисникам вдалося заволодіти легковиком. Тоді буквально протягом кількох місяців поліцейським вдалося розкрити злочин та повернути автомобіль. Крім того, було затримано нападників, які наразі перебувають під слідством.

Вдруге автівка була викрадена у потерпілого на території Печерського району столиці рік тому. При цьому викрадачі скористалися високотехнологічним обладнанням, обійшовши електронні захисні системи іномарки.

«Це було організоване злочинне угруповання, що спеціалізувалося на викраденні автомобілів еліт- та преміум-класу», – повідомив Костянтин Бушуєв.

Він додав, що таких угруповань з початку року було викрито 17 і з них лише одне діяло не у столиці. Всього ж по Україні понад 10 тисяч автомобілів сьогодні перебувають у розшуку.

«Тенденція порівняно з минулим роком невтішна, але нам вдалося її зламати. Ми вдосконалили нашу технічну базу і тепер кожна п’ята автівка повертається власнику», – зазначив заступник Голови Національної поліції України.

Юнес Беланда, в свою чергу, подякував представниками Національної поліції за знайдений джип та окремо Департаменту внутрішньої безпеки НПУ України за активне сприяння у розшукових діях.

Департамент комунікації НПУ

Схожі матеріали
Діяльність