Контраст
Шрифт

Патрульна поліція стала фундаментом змін у державі, - Хатія Деканоідзе (ФОТО, ВІДЕО)

clock
04.07.2016 09:34

Глава Національної поліції закликала громадян і самих поліцейських не розчаруватися, а працювати спільно заради майбутнього держави. Про це Хатія Деканоідзе заявила сьогодні, 4 липня, під час урочистостей з нагоди річниці роботи патрульної поліції України.

За словами Хатії Деканоідзе, попри існуючі проблеми і помилки, патрульна поліція стала для громадян України абсолютно іншим рівнем цінностей. Зростаюча кількість звернень до поліції свідчить про довіру до неї. І навіть критичні звернення керівництвом Національної поліції та її підрозділів сприймаються нормально.
«Всі думали, що критика нічого не змінить. Але ми змінили підхід. І в нас є те, чого не можна забрати: це честь і чесність», – підкреслила Хатія Деканоідзе.
Вона також додала, що вся Національна поліція дуже близька до того, аби працювати за новими високими стандартами, які потрібні людям.
Глава Національної поліції України наголосила, що атрибутика поліцейських повинна стати «фактурою» нових реформ, до яких можна доторкнутися і які можна відчути. Відтак Хатія Деканоідзе закликала поліцейських і громадян не розчаровуватися, адже поліція – це «хребет» внутрішньої безпеки країни.

«Хочу, щоб ви стали справжніми новими «копами» України, які думають не лише про теперішнє, але й про майбутнє», – наголосила Хатія Деканоідзе.
 


Департамент комунікації
Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність