Особовий склад Національної поліції України переведений на посилений варіант несення служби (ФОТО)

clock
14.11.2016 11:59

З 15 по 27 листопада цього року на території Києва та Харкова запланована низка заходів за участі значної кількості громадян. Відповідний наказ щодо переведення всіх сил та засобів поліції на посилений варіант службової діяльності підписала голова Національної поліції Хатія Деканоідзе.

Про заходи щодо забезпечення безпеки громадян йшлося сьогодні, 14 листопада, на селекторній нараді за головування заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового. У нараді взяли участь керівники усіх відомств Міністерства внутрішніх справ України та їхні регіональних підрозділів.

Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що з 15 по 27 листопада на території Києва запланована низка заходів за участю значної кількості громадян. Крім того 15 листопада у Харкові відбудеться футбольний матч між збірними України та Сербії.

Як повідомив Сергій Яровий, до забезпечення охорони публічної безпеки будуть залучені військовослужбовці Національної гвардії, Державної прикордонної служби, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, експерти-вибухотехніки. У зв’язку з тим, що очікується переміщення значної кількості громадян, будуть посилені заходи безпеки на автошляхах. Поліція нестиме службу у посиленому режимі до 27 листопада.

Департамент комунікації Національної поліції України

Фото Андрія Новицького

Схожі матеріали