Контраст
Шрифт

Одному з учасників конфлікту на Драгобраті вручили ще одне повідомлення про підозру (ФОТО)

clock
12.01.2016 15:46

В Ужгородському міськрайонному суді триває розгляд справи щодо обрання міри запобіжного заходу учасникам збройного конфлікту на курорті Драгобрат у Рахівському районі Закарпаття.

 

На даний час в Ужгородському міськрайонному суді триває розгляд справи щодо обрання міри запобіжного заходу 5-м молодикам, яких у неділю затримала поліція за криваву бійку в одному з готелів на Драгобраті.

Нагадаємо, що затримані обвинувачуються за ст.296 ч.4 ККУ (Хуліганство із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Прокуратура оголосила затриманим про підозру у скоєнні злочину. Суд двом із них уже обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на 60 діб. Стосовно 3-х інших учасників інциденту рішення наразі не прийнято.

Водночас наймолодшому учаснику бійки, 23-річному жителю Івано-Франківської області, відомому на позивний «Хорват», прокуратура висунула ще одне обвинувачення у тому, що 28 грудня 2015 року він вчинив стрілянину на АЗС у Пустомитівському районі Львівської області. Його дії кваліфікуються за ст.296 ч.4 ККУ.

Розгляд справи у суді триває.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Схожі матеріали
Діяльність