Через ворожі удари на Харківщині загинув чоловік, постраждали ще десять людей, серед яких двоє дітей

clock
03.07.2024 11:40

Протягом минулої доби військові рф завдавали удари по місту Харків та населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. 

Сьогодні вранці 03 липня російські військові завдали чотири удари КАБами по селу Борова. Внаслідок атаки спалахнув приватний будинок. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1975 року народження. Також з уламковими пораненнями госпіталізований 50-річний чоловік. У 75-річної жінки гостра реакція на стрес. У населеному пункті наслідок обстрілу пошкоджено будинок дитячої творчості, магазин та приватні домоволодіння.

Селище Руська Лозова окупанти обстріляли з ЗРК С-300. Поранені жінка та чоловік, їх доставлено в лікарню. Пошкоджені приватні домоволодіння.

2 липня з РСЗВ «Ураган» росіяни завдали удар по селищу Куп’янськ-Вузловий. Поранена 80-річна жінка.

У селі Малі Проходи внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБ пошкоджено приватний будинок. Отримав поранення 85-річний чоловік.

Два авіаудари завдали військові рф по місту Харків. Поранені четверо людей, серед яких 12-річна дівчинка та 15-річний хлопець.

Ворожим обстрілом у селі Новоосинове пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди.

Внаслідок ворожого обстрілу керованими авіабомбами села Шевченкове пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

Схожі матеріали