«Обстріли наших позицій не припиняються три тижні», – Зорян Шкіряк

clock
15.06.2016 09:02

Про це радник міністра внутрішніх справ України повідомив, сьогодні, 15 червня, під час робочого візиту до зони АТО, де він  відвідав передові позиції військовослужбовців та місця дислокаці підрозділів МВС.

«Обстріли не припиняються три тижні, а останні дні інтенсивність атак російських терористів значно зросла. Окупанти гатять постійно і з усього, що заборонено: 152 мм, 122 мм, 120 і 82 мм міномети, РСЗВ «Град»», – відзначив Зорян Шкіряк.

Радник міністра відвідав Авдіївку, де розташований полк поліції особового призначення «Київ». Його бійці разом із побратимами з 58-і ОМБР ЗСУ служать у найгарячішій частині фронту.

Бійці Нацполіціі виконують складні бойові завдання з виявлення і знищення ДРГ ворога, терористів та їхніх поплічників, а також забезпечують громадський порядок.

В селі Очеретиному, що поблизу Авдіївки, Зорян Шкіряк відвідав розташування легендарного батальйону «Кривбас». Його бійці виявляють та знешкоджують членів незаконних збройних формувань.

Радник міністра провів кілька оперативних нарад з керівниками зазначених підрозділів МВС, під час яких обговорено загальну ситуацію та скоординовано дії з виконання поставлених завдань.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали