Контраст
Шрифт

Нацполіція та медіаспільнота підписали Меморандум про боротьбу з піратством (ФОТО, ВІДЕО)

clock
23.09.2016 12:47

Метою співробітництва стане обмін інформацією, технічна допомога Нацполіції, тренінги для поліцейських та доопрацювання існуючої законодавчої бази. Про це сьогодні, 23 вересня, повідомила Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе.

«Треба знайти законодавчу «золоту середину», коли поліція не буде порушувати інтереси бізнесу, водночас забезпечуючи правопорядок у сфері дотримання авторських прав. Підписання Меморандуму виведе роботу з нашими партнерами на вищий рівень», - зазначила Голова Нацполіції.

Вона додала, що питаннями боротьби з піратством займається Департамент кіберполіції, який вже отримує багато звернень щодо порушення авторських прав. В свою чергу, завдання представників медіа-простору – допомогти Нацполіції розібратись, що відбувається на цьому ринку, які є правопорушення та як їх можна виявити.

«Для нас головне, аби поліція мала змогу попереджати та припиняти факти «піратства» в Україні», - додала глава Нацполіції.

Нагадаємо, що 12 вересня Нацполіція та Мін'юст підписали Меморандум щодо протидії рейдерству. Раніше Хатія Деканоідзе та Рада бізнес-омбудсмена підписали Меморандум про партнерство та співпрацю.

Департамент комунікації Національної поліції України

фото Андрія Новицького

 

 

 

 

 

Схожі матеріали
Діяльність