Нацполіція та КМЄС обговорили реалізацію спільних проектів (ФОТО, ВІДЕО)

clock
28.10.2017 13:39

Сьогодні, 28 жовтня, під час другої частини розширеної наради керівництва Національної поліції України, відбулося засідання «круглого столу» за участю керівництва Національної поліції України та Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв зазначив, що одним із завдань сьогоднішньої наради стало визначення пріоритетів та проблемних питань, які зараз стоять перед поліцією.

«Основне завдання - ми зрозуміли для себе, як йдемо у 2018 рік та які реформаторські проекти ставимо в пріоритет», - підкреслив Сергій Князєв.

Так, під час заходу керівників поліції ознайомили з проектом «20 зразкових відділів поліції», перебігом створення груп тактичної поліції та методикою ефективної системи управління.

За словами Голови Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Кястутіса Лянчінскаса, Місія протягом трьох років співпрацює з Національною поліцією та готова надавати подальшу підтримку.

«Поліція змінює систему підготовки поліцейських. Це дуже важливо, тому що все залежить від людей. Повинна змінюватися система мотивації. І ми з поліцією спільно працюємо в розробці системи мотивації», – наголосив глава КМЄС.

Керівник операційного відділу КМЄС Удо Моллер зазначив, що прикладом гарної взаємодії є позитивні зрушення в роботі поліції, які стали наслідком реалізації спільних проектів по реформуванню Нацполіції.

 

За матеріалами прес-служби Національної поліції

Схожі матеріали