Національна гвардія України розпочала масштабну гуманітарну благодійну акцію в районі проведення ООС

clock
16.03.2021 09:05

Протягом лютого у закладах освіти Деснянського району міста Києва проходила благодійна акція «З надією у серці». Вихованці дошкільних та шкільних закладів разом з батьками зібрали теплий одяг, канцелярію, солодощі та інші необхідні речі для того, щоб подарувати радість дітям, які знаходяться в центрах соціального-психологічної реабілітації в районі проведення ООС.

«Національна гвардія України та всі мешканці нашої держави переживають та вболівають за Донбас. Ми готові використовувати будь-яку нагоду, щоб діти та мешканці Донецької та Луганської області відчували нашу підтримку», – зазначила офіцер цивільно-військового співробітництва майор Ірина Кардінал.

Також до гуманітарної акції долучився Слов’янський полк Національної гвардії України, який забезпечив транспортування гуманітарного вантажу у районі проведення ООС.

«Діти Донбасу, зокрема Костянтинівська спеціальна школа №32 дуже вдячна небайдужим дітям та Національній гвардії за подарунки, які вони нам передали! Щира подяка киянам за те, що вони пам’ятають про наших дітей та знають, що Донбас – це Україна. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю та спілкування», – ділиться емоціями директор школи Мая Леонова.

Наразі гвардійці відвідали навчальні заклади Слов’янська, Краматорська, Костянтинівки та Парасковіївки. Надалі вантаж прямуватиме до міст Луганської області.

Пресслужба угруповання НГУ в ОС

за фотоматеріалами військової частини 3035

Схожі матеріали