На Рівненщині відкрито нову місцеву пожежну команду (ФОТО)

clock
26.12.2016 08:42

На території Рівненської області триває процес формування розвинутої мережі місцевої пожежної охорони. Відтепер у центральному районі регіону на захисті пожежної безпеки мешканців населених пунктів цілодобово перебуватиме вже чотири місцеві пожежні команди.

Четверту з них відкрили у грудні цього року в селі Велика Омеляна Рівненського району завдяки спільним зусиллям керівництва місцевої влади та ДСНС. Сільські вогнеборці на пожежному автомобілі ЗІЛ-130 гарантуватимуть безпеку громади, що налічує більше десяти тисяч мешканців. Ще три команди у Рівненському районі успішно функціонують у селах Грушвиця, Нова Українка та Верхівськ.

Загалом, впродовж цього року вогнеборці місцевих пожежних команд Рівненщини більше 200 разів виїжджали на ліквідацію пожеж та допомогу населенню.

Робота щодо створення розвинутої мережі місцевої пожежної охорони в Україні триває. Більше інформації про це можна знайти на офіційному сайті ДСНС у розділі «Діяльність», де створено рубрику «Реформування». Також інформація розміщується на сторінці ДСНС у соціальній мережі «Фейсбук».

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали